Rüyada Sirke Görmek
Rüyada görülen sirke, onu ekmek ile yiyen kimse için takva, bereket, uzun ömür ve mala işâret eder. Bazen rüyada görülen sirke, hanım ve ana hakkında kötü davranmaya, işin bozulmasına işârettir. Bazen de rüyada görülen sirke, korkudan emin olmaya, eza ve cefaya ve düşmanı defetmeye işârettir. Bazı kere de rüyada görülen sirke, ilim, ibadet ve onların zahmetini çekmeye işâret eder. Yine sirke, dost ve arkadaşa da işâret eder. Sirkenin tortusu ise, menfaati az olan bir maldır. Rüyada sirke içtiğini görmek, ailesiyle düşmanlıkta bulunmasına işârettir. Hapsedilmiş kimsenin rüyada sirke içmesi, hapislikten kurtulmasına işâret eder. Rüyada sirke yapmak, bir şeyin sebebini araştırmak için şiddet ve meşakkat çekmeye işârettir.
Rızık ve berekete, üzüntü ve kederi gidermeye, dost ve arkadaş, ilim ve ibadetin zorluklarına severek katlanmaya; Sirke yapmak, bir şeyin sebebini araştırmak için sıkıntıya katlanmaya, Sirkeyi ekmekle yemek takvaya, berekete, uzun ömre ve mala, Tiksinti verecek kadar sirke içmek aile içi huzursuzluğa, Sirke ve onun küçük çanağı zararlı hizmetçiye delalet eder.
Rüyada sirke görmek , bir dostunuzla aranızın boşuna bozulacağını gösterir.
Rüyada sirke görmek, bir iyi arkadaşınızla aranızın hiç gereksiz yere açılacağına yorumlanır.
Rüyada sirke haram mal, kısmet yüzünden tatsızlıkları işaret eder. Rüyada sirke ve sirkeli şeyler yiyen kimse haram yer.
Rüyada sirke içmek veya salataya dökmek, kismet çoklugu ile yorumlanir, Çarsidan sirke aldiginizi görmek, bekarsaniz evlilikle, evli iseniz çocugunuz olmakla tabir olunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada sirke, onu ekmek île yiyen kimse için takva, bereket, uzun ömür ve maldir. Sirkenin tortusu, menfaati az itibarsiz cüzl bir maldir. Sirke ve onun küçük çanagi, zararli bir hizmetçidir. Rüyada sirke içtigini görmek, ailesiyle düsmanlikta bulunmasina isarettir. Hapsedilmis kimsenin rüyada sirke içmesi, hapislikten kurtulmasina, bazilari da, saf sirke, rizik ve berekete delildir, dediler. Sirke yapmak, bir seyin sebebini arastirmak için siddet ve mesakkat çekmeye isarettir. Sirke bazen de hanim ve ana hakkinda kötü davranmaya, isin bozulmasina isarettir. Bazen de, korkudan emin olmaya, eza ve cefaya ve düsmani defetmeye isarettir. Bazen, ilim, ibadet ve onlarin zahmetinl çekmeye, bazen de, dost ve arkadasa isarettir.
Rüyada sirke görmek, rüya sahibinin gereksiz yere keyfinin kaçmasına tabir edilir. Bazı kişilerle yanlış anlaşılmadan ötürü ya da mesele bile sayılmayacak ve fındık kabuğunu doldurmayacak konularda münakaşa edip, hiç yok yere ağız tadının bozulacağı anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda hile ve fesat karıştırılarak kazanılan mala ve paraya tabir edilir. Rüyada sirke görmek, bir yandan da nimete ve hayra kavuşmaya işaret eder.
Rüyada Sirke Görmek İslami Tabiri
Rızık ve berekete, üzüntü ve kederi gidermeye, dost ve arkadaş, ilim ve ibadetin zorluklarına severek katlanmaya; Sirke yapmak, bir şeyin sebebini araştırmak için sıkıntıya katlanmaya, Sirkeyi ekmekle yemek takvaya, berekete, uzun ömre ve mala, Tiksinti verecek kadar sirke içmek aile içi huzursuzluğa, Sirke ve onun küçük çanağı zararlı hizmetçiye delalet eder.
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında sirke içtiğini veya salataya döktüğünü görmesi; o kimsenin kısmetinin açık olduğuna işaret şeklinde yorumlanır. Bekâr bir kimsenin rüyasında çarşıdan sirke satın aldığını görmesi; o kimsenin evleneceğine, eğer evli ise bir çocuğunun olacağına delalet eder.
Nablusi: Rüyada sirke, onu ekmek ile yiyen kimse için takva, bereket, uzun ömür ve az oyunla beraber bir maldır.
Sirkenin tortusu, menfaati az itibarsız cüz'i bir maldır.
Sirke ve onun küçük çanağı, zararlı bir cariyedir.
Rüyada sirke içtiğini görmek, ailesiyle düşmanlıkta bulunmasına delalet eder. Bu tabir, içilen sirkenin ağızda tutukluk meydana getirmesinden dolayıdır. Ağız ise dost evidir.
Hapsedilmiş kimsenin rüyada sirke içmesi, hapislikten halas olmasına delalet eder. Bazıları da, saf sirke, rızık ve berekete delildir. Sirke yapmak, bir şeyin sebebini araştırmak için şiddet ve meşakkat çekmeye delalet eder, dediler.
Sirke bazan da hanım ve ana hakkında yahut işte bozukluğun meydana gelmesine delalet eder. Bazan da, korkudan emin olmaya, eza ve cefaya ve düşmanı defetmeye delalet eder. Bazan, ilim, ibadet ve onların zahmetini çekmeye, bazan da, dost ve arkadaşa delalet eder.
İLK YORUMU YAPAN SİZ OLUN!