Rüyada Muta Nikahı Görmek
Rüyada yapılan mut’a nikâhı, rahatlığa ve onu yapan kimse için menfaate işâret eder. Bazen rüyada yapılan mut’a nikâhı, zina veya şartlarına uygun olmayarak yapılan bir alış-veriş gibi Allah’ın (c.c.) azabını gerektiren amellere işâret eder. Bazen de rüyada yapılan mut’a nikâhı, kendisi ve malıyla gururlanmaya işâret eder. Bazı kere de rüyada yapılan mut’a nikâhı, ortaklık yoluyla fayda temin etmeye işâret eder.
Rüyada yapilan mut'a nikahi rahatliga ve onu yapan kimse lçln menfaata isarettir. Rüyada yapilan mut'a nikahi "De ki (simdilik) eglenin çünkü (nasil olsa) dönüsünüzü hiç süphesiz ki, atesedir." mealindeki ayet isaretince, zina veya sartlarina uygun olmayarak yapilan bir alisveris git Allah (C.C.)'in azabim gerektiren amellere isarettir. Bazen mut'a nikahi, kendisi ve maliyla gururianmaya isarettir. Bazen de mut'a nikahi, ortaklik yoluyla fayda temin etmeye isarettir. Çür mut'a nikahinda kadin erkegin kendisine verdigi belirgin meblagla faydalandigi gibi erkek de kadindan arzusunu gidermekle istifade eder.
Rüyada yapılan mut’a nikâhı, rahatlığa ve onu yapan kimse için menfaate işâret eder.
Bazen rüyada yapılan mut’a nikâhı, zina veya şartlarına uygun olmayarak yapılan bir alış-veriş gibi Allah’ın (c.c.) azabını gerektiren amellere işâret eder.
Bazen de rüyada yapılan mut’a nikâhı, kendisi ve malyla gururlanmaya işâret eder.
Bazı kere de rüyada yapılan mut’a nikâhı, ortaklık yoluyla fayda temin etmeye işâret eder.
Rüyada Muta Nikahı Görmek İslami Tabiri
Nablusi: (*) Rüyada yapılan nikah-ı mut'a rahatlığa ve onu yapan kimse için menfaata delalet eder. Rüyada yapılan nikah-ı mut'a: «De ki: (şimdilik) eğlenin çünkü (nasıl olsa) dönüşünüz hiç şüphesiz ki, ateşedir.(Sure-i İbrahim, ayet 30) mealindeki ayet işaretince, zina veya şartlarına uygun olmayarak yapılan bir alış-veriş gibi Allah (C.C.)'m azabını gerektiren amellere delalet eder.
Bazan Mut'a nikah, kendisi ve malıyla gururlanmaya delalet eder. Bazan da mut'a nikahı, ortaklık yoluyla fayda temin etmeye delalet eder. Çünkü mut'a nikahında kadın erkeğin kendisine verdiği muayyen meblağla faydalandığı gibi erkek de kadından arzusunu gidermekle istifade eder.
(*) Temettü veya istimta gibi bir tabir ile belirli bir müddet için yapılan nikahtır. Sahih olmayıp, haramdır.
İLK YORUMU YAPAN SİZ OLUN!